Skogspromenad, bågskyttetävling och skridskor

Vilken helg det blev. Först i fredags så var det intervju för mig och Lily var på förskolan. Sen hämtade jag henne och så åkte vi för att köpa fågelmat. Haha, när vi skulle åka från Granngården så säger Lily: Det är gula dagen (fredag) och då ska vi ha fredags mys med godis! Men säg inget till pappa, det är en hemlighet. 
Jag: Men pappa ska väl vara med?
Lily: Ja just det. Men det är vår hemlighet. 🤣
Jag: Vi måste äta mat först. Det blir tacos idag.
Lily: åh vad gott!
Kvällen kom och vi kollade på På spåret.

Lördagen var lite mindre rolig, den började med bråk och tjafs. Men blev bättre allt eftersom. Vi kom ut på en fin skogspromenad där solen sken. Vi hängde upp fågelmaten och hade en fantastisk fin promenad. Väl hemma så blev det att fixa mat, kolla på tv och ha lördagsgodis och sen byggde jag lite med lego. Sen var det dags för mig att åka till jobbet. Efter jobbet så kollade jag och Tobias på Melodifestivalen.

Söndag, idag så vaknade jag av att Lily kommer och väcker mig. Vi myser i sängen och det var så mycket kärlek och mys. Sen så gick vi upp, gjorde oss iordning för dagen och åkte till Karlskoga för att se en bågskyttetävling. Lily blev så fascinerad och sa Jag ska börja med bågskytte och spela ishockey. 🤣 Så himla härligt. När det blev paus så pratade jag med mina bågskyttevänner. Lily ville ju såklart ha fika men det sa vi nej till. Hon blev så sur men det som räddade allt var såklart broschyrer. Hon älskar att plocka såna över allt! 🤣 Väl hemma så blev det middag och lite fix. Sen byggde jag färdigt sektion två på mitt legobygge som jag påbörjade igår. Tobias och Lily åkte där efter iväg till ishallen för att åka skridskor och jag åkte till jobbet.

Ojoj nu går det undan på isen för Lily, vilken fart hon har nu. Så himla härligt att se det. Är så galet stolt över henne. 🤩 Bjuder på bilder från helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0