Babblarna i snöoväder

Hej på er! Huj vilken dag! Började dagen med att vara trött och orolig. Vi diskuterade fram och tillbaka om vi skulle åka till Säffle i detta vädret. Men vi kom fram till att vi åker. Sagt och gjort så kom vi iväg och det var inte lätt att köra, dock har jag kört i värre än så. Men vi kom fram i alla fall och gick då in på McDonalds och åt mat. Eftersom vi kom fram så tidigt så tog vi det lugnt med maten.

Vi kommer ner till Medis, Medborgarhuset i Säffle, parkerade bilen och gick in. Vi behövde inte vänta så länge, dock blev Lily lite besviken då det inte fanns godis att köpa denna gången. Men hon fick köpa en ny bok och Vovvo (gosdedjuret). Sen var det dags att gå in och sätta sig och Lily var så exalterad. Och vilken glädje det blev sen när det började. Så himla underbart att se. Det var värt all möda idag och se glädjen i hennes söta lilla ansikte. Hon var med och dansade och sjöng, hon svarade på frågorna, hon var med på allt. När teatern var slut så kunde man fota sig med Klonken och Diddi. Åh vilken lycka! 🥰

På vägen hem fick Tobias köra då jag körde dit. Lily satt och kollade på plattan, myste med sin två gosedjur Klonk och Vovvo. Väl hemma så blev det lite godis och film under tiden som jag och Tobias fixade rätt på olika saker. Nu sover Lily för natten, helt utpumpad av dagens äventyr. Vi ska se på På spåret och mysa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0