Jul och nyår

Jag fick ju inte ordning på bloggen som jag trodde men kontaktade de jag betalar för att ha mitt domännamn och fick hjälp så nu hoppas jag att det ska fungera igen. Någon dag innan julafton så får vi veta att det fanns både magsjuka och covid-19 smitta på förskolan och då vågade vi inte åka till Grums och hälsa på mormor och morfar med mostrar och kusiner. Så vi fick fira julafton hemma istället, skönt på sitt sätt.

Vi kan börja med 23 december, då fixade vi med det sista. Kokade skinkan, griljerade den, gjorde rosolli mm. Lily fick också en liten uppesittarkväll med att se Fåret Shaun jul äventyr. Sen när hon hade somnat så kollade vi På spåret och där efter Bingolotto. Vi har ju 3 lotter men vare sig Tobias eller jag vann på våra men Lily vann däremot på sin lott, 50 kr vann hon. Sen tog ju vår tomtenisse semester efter han hade lämnat det sista brevet och lämnat julklappar i julstrumporna.

På julaftons morgon så var det full rulle och hujeda mig säger jag bara! 🤣 Vi fick ett var sitt paket av tomten, vi fick en godisbit också. Sen myste vi soffan med julkalendern och lite annat. Sen var det dags att börja med maten, det bästa julbordet vi har haft här hemma! Jag hade ju gjort egen aioli smaksatt med saffran. Men väntan på godis och Kalle Anka var svårt tyckte Lily.  Hon myste för fullt och sen kunde hon inte vänta till tomten kom. När tomten väl kom så blev hon avvaktande, hon var inte lika på som här om julen. Men hon blev glad i alla fall. Sen när det var dags att öppna alla paket, ja då flög det papper. 🤣 När vi hade fått ihop leksaksspisen så var det bara att leka tebjudning. Juldagen och annandagen, då blev det mycket film och mys. Tobias och Lily var lite förkylda och det kändes som att det skulle börja på mig också men det hände aldrig något. Resten av veckan blev bara mys, mys och mys. Det var först på torsdagen som vi åkte hem till svärmor. Och sen fredagen, dagen innan nyårsafton så åkte Tobias iväg för att spela på Coolcard.

Nyårsafton blev så himla mysig i det stora hela. Maten blev supergod och jag är så nöjd. Hade svärfar på besök här också. Lily fick vara uppe lite längre och fick se grevinnan och betjänten för första gången.  Åh vad hon skrattade. Och nyårsdagen så åkte vi skridskor men jag var så trött och sliten så det blev inte så mycket åkande för mig. Men det blev mycket för Lily, hon vill inte sluta åka. Ja det var lite kort om hur vår jul blev. Här kommer det lite bilder.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0