Lilys första hockey match

Hej på er. Igår var vi på hockey i Löfberg Arena och kollade på Färjestad och Skellefteå. Det var första gången som Lily kollade på hockey live och det var en upplevelse. 

Började dagen med att ta relativt lugnt och fixa lite med hushållssysslor. Sen blev det pizza till middag. För övrigt hände det inte så mycket. När vi kom till arenan så var Lily så taggad. Första perioden var hon väldigt intresserad av då det hände mycket. Sen blev det lite tråkigt, de andra perioderna så var hon mest intresserad när det hände något och publiken tjoade. Vi träffade på Ture Varg men Lily vågade inte vara med på bild.

Matchen var sådär, Fbk gjorde inte några mål mer än 1 straff. De var nära flera gånger och en gång så tog den stolpen och det såg ut som mål. Skellefteå är vassa som alltid och de har ett grymt powerplay vilket Fbk inte har. Men jag bryr mig inte så mycket vem som vann för att se hockey live igen var så roligt och att få dela detta med Tobias och Lily var så härligt. Haha, jag och Tobias har aldrig gått på hockey innan. Han har inte velat och så har vi så många andra intressen också så det har inte blivit av bara. Jag hade glömt bort vad mycket jag uppskattar hockey när man ser live, att se på tv är inte samma sak.

Här kommer det lite bilder. 


Kommentarer
Postat av: Hannas krypin

Det är skillnad på att se hockey live jämfört med att kolla på tv. Föredrar helt klart live men det är flera år sedan som jag var på hockeymatch.

Svar: Ja det är stor skillnad. Men det är så bekvämt och enkelt att sitta i soffan. 🤣 Sen är det ju såklart billigare. 😊
Anna Hansen

2023-01-22 @ 10:05:30
URL: http://hannaskrypin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0