Nya tider

Då är vi en bit in i 2023 och mycket har hänt. Vi börjar från början, lättare så helt enkelt. 

I början av december så får jag veta att jag inte ska jobba kvar hos kunden som personlig assistent. Så jag fick helt ledigt under en period och det var skönt med en paus under jul. Jag kunde njuta av julen och ledighet. Men sen började det tära på mig och det kröp i kroppen. Eftersom Tobias och Lily blev lite förkylda under jul så blev det inte så mycket aktiviteter mer än mys i soffan och film. Så när de blev friska började vi med aktiviteter.

1 januari åkte vi skridskor och det var så kul. Lily fullkomligt älskar det. Sen äntligen så kom det igång med mer vardag och aktiviteter. Vi var till Säffle I snöoväder för att se Babblarna, vi var och besökte mormor och morfar, vi var till kyrkan vid flera tillfällen på olika aktiviteter. Det var så skönt att få komma igång.

När vecka 2 drog igång så fick jag mycket att göra. En arbetsintervju dök upp, träff med en ny kund, planering och idag har jag gjort inskolning hos en ny kund. I början av veckan så trodde jag att det skulle ta allt för lång tid innan den hände något. Men det är som med triss, plötsligt händer det. 🤣 Första dagen har varit intensiv men så rolig. Är så nöjd med att jag tackade ja till detta och vi klickar bra också. När jag hade hämtat Lily på förskolan och vi hade kommit hem så var jag så trött. Lily pysslade om mig lite.

Nu sover Lily för natten, helt utpumpad efter dagen. Imorgon är hon ledig från förskolan då jag jobbar kväll. Men det är ingen lång kväll i alla fall som tur är. Är så tacksam för denna chansen på detta jobbet. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

varför får du inte behålla något jobb? du kämpar på iallafall 💫

Svar: Mycket bra fråga. Marknaden är hård och som personlig assistent så är det framför allt kontakten mellan mig och kunden som är viktigast. Jag vet många där ute som kämpar precis som jag och gått som vikarie på flera olika platser utan att få ett fast jobb. Och så är det, man hoppar på ett kortare vikariat just för att få ekonomin att fungera. Och a-kassedagarna räcker inte hur långt som helst så man tar chansen när ett vikariat på 2 månader dyker upp även om det är enbart för 2 månader.
Anna Hansen

2023-01-14 @ 00:00:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0