Vår skridskoprinsessa

Tänk vad fort det går! Den fjärde december så åkte Lily skridskor för första gången. Först tyckte hon att det var läskigt, jobbigt och hon grät. Men så fick hon sätta sig på en bänk efter att ha försökt ett antal gånger, hon satt där med sin farfar och tittade på oss andra. När jag åkte in för att sätta mig så ville hon ut igen. Då började det lossna mer och hon började tycka om det.

Någon vecka senare så köper vi egna skridskor till henne och så åker vi iväg på nytt. Då åkte hon mer självständigt med stödet men ingen vuxen och hon lärde sig hur man tar sig upp också. Den här gången ville hon inte sluta att åka så jag fick ta av mig mina skridskor och visa henne att nu är vi klara.

Vi ser på ishockey på tv och då säger hon, jag ska åka och svänga som dem. 🥰 Hon är ju bara för söt! Dock fick vi ingen möjlighet att åka mer skridskor under 2022 men 1 januari 2023 så kom vi iväg igen. Och även om vi har haft ett litet uppehåll så jäklar vad hon åker nu. Hon försöker även åka utan stödet. Haha, snart åker hon bättre än mig.🤣 Jag kan ju inte åka alls enligt mig själv. Tycker det är så fantastisk att se hennes utveckling och se hennes glädje, envisheten som hon har.

Vår lilla skridskoprinsessa 🥰

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0