Besök hos min farbror och faster

Ja då var det sommartid igen. Kändes lite drygt när man vaknade idag. Vi gick upp och fixade frukost och gjorde oss i ordning. Sen åkte vi till min farbror Kaj och faster Bibbi som jag inte har träffat på många år.

Lily som brukar vara blyg första timmen var väldigt pratglad och social. De har två katter och Lily blev så förtjust. Det blev en rundvisning och huset ser ut exakt som jag minns det. Vi fick riktigt gott fika, hembakad rulltårta och chokladbollar. Lily lekte för fullt och utforskade lite över allt, mest kul var det att klappa ena katten. Vi blev bjudna på god mat, älgfärsbiffar och Lily åt med god aptit. Sa bara att det var pannbiff vilket hon godtog. Hon var så nyfiken när Bibbi lagade maten. Efter maten så ville Lily gå och tvätta händerna och Kaj fick hjälpa henne.  Sen så ville hon rita lite och vi fixade fram lite kritor och papper. Jag fick följa med ut i verkstaden där Bibbi håller på med olika möbelprojekt, hon renoverar olika möbler och så, Kaj snickrar en del. Spännande att se en ateljé.

Jag fick med några saker som min farfar har haft och ett skott av en pinnkaktus, den ska bli spännande och se om den trivs här. Därefter var det dags att åka hem. Lily var så nöjd, ett mycket trevligt besök hos mina släktingar.

Här kommer det lite bilder 






Kommentarer
Postat av: Hannas krypin

Vad mysigt ni haft det. Hoppas att pinnskottet kommer trivas. Ser att ni ätit pannbiff, det är ju bara så gott!

Svar: Ja det var supermysigt 🥰 Pannbiff är så gott 😁
Anna Hansen

2023-03-27 @ 05:37:46
URL: http://hannaskrypin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0