Liten uppdate

Tiden går så fort och mycket att göra. Jag har inte haft tid, ork eller möjlighet att blogga på senare tid.

I varje fall så börjar våren sakta men säkert titta fram. Jag har haft massa arbetsintervjuer och möten av olika slag. Har även gått olika typer av utbildningar för Särnmark assistans, jag jobbar ju som timmvikare för Särnmark assistans. Har också provjobbat i Kristinehamn på ett boende.

Lily utvecklas i rasande fart och hon har nu en jobbig period. Inte lätt att vara liten som blir stor. Hon kommer också med så underbara kommentarer ibland och man får skratta mycket. Hon har gått hos en logoped och så språktränar vi hemma och så fort vi får en möjlighet i vardagen. Som här om dagen så pratade vi om ishockey, Frölunda börjar på F likaså Färjestad. Så då körde vi språkträning bara vi såg reklam för ishockey. Hon ska hitta saker som börjar på F vilken hon är väldigt duktig på.

Jag har ju fått ett eget tv-spel, Hogwarts Legacy till PlayStation 5. Så det sitter jag med lite då och då. Jag har även börjat bygga med lego och gjort ugglan Hedvig. Så hela familjen har suttit och byggt tillsammans. Tobias har börjat bygga på ett Star Wars bygge. Sen har livet i övrigt rullat på.

Här kommer det lite bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0