Shima is a punkrocker

Tidigare i veckan så får jag frågan av min bästa vän Maria om jag ville med på en show. Hon hade fått biljetter och hade 1 över. Efter att ha pratat med Tobias så tackade jag ja. Han tyckte jag behövde ett break från all vardagliga snurr.

Vi träffades utanför Scalateatern här i Karlstad och så gick vi in, Marias mamma var med också. Mycket bra musik under tiden vi väntade på att showen skulle börja. Sen, WOW! Vilken show! Vilken entertainer! Hon blandade allvar med komik, hon hade en underbar närvaro och en energi som kan ersätta vilket kärnkraftverk som helst! Jag skrattade så jag fick ont i magen, jag blev berörd av det hon delade med sig av, jag blev filosofisk.

En fantastisk show med en fantastisk kvinna! Och vilken sångröst! Jag visste att hon va grym, det har man sett på tv:n men att hon var så här fantastisk! Så himla charmig, rolig, djup och hon tar upp känsliga ämnen också, aktuella ämnen. Hon har också gjort mig nyfiken på Islamiska kulturen, på persiskan och på historian.

Se showen säger jag bara! 






Kommentarer
Postat av: Maria Ekstedt

Showen överträffade förväntningarna med råge! Har ju sett Shima på TV och jag tycker hon är bra skådis o komiker. Men att uppleva detta live, instämmer verkligen 100% med vad du skriver, Anna! Shima är en verklig entertainer! Och vilken sångröst!!!! Blandar allvar med komik så bra!!!
Det var så roligt att du ville komma med på detta eventet, bästa Anna!!!

Svar: Tack för att jag fick följa med. ❤️
Anna Hansen

2023-03-24 @ 20:56:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0