Lata goa dagar

I fredags så duschade vi, gjorde iordning hemma och åkte sen till affären där Lily fick ett par fina nya skor. Hon blev så stolt och glad. Åkte där ifrån och till mormor och morfar.

Väl framme så packade vi upp, gjorde iordning och myste. Det blev morfars färsbiffar med hemmagjort potatismos och sås. Lily åt med god aptit. Sen var det godis, fika och massa skratt. Dagen gick fort ändå. På kvällen så blev det fredagsmys till Masked singer och Lily fick vara uppe till 22. Det var spännande tyckte Lily och det gick över förväntan. Hon somnade rätt snabbt sen när vi gick och la oss.

Lördag, mys i sängen innan vi gick upp. Sen god frukost och ännu mera mys. Lily fick följa med morfar till affären och det var ju spännande. Efter maten så la vi oss på soffan och så somnade vi så skönt tillsammans. Det hände inte så mycket under lördagen men på kvällen blev det Lets dance och godis. Hon fick va uppe även denna kväll. 

Söndag, jag vaknar före Lily. Jag får väcka henne strax innan frukost, dock orkade hon inte äta så mycket. Sen gjorde vi oss iordning för dagen och fixade med lite av varje. Lily och morfar åkte iväg och hämta pappa Tobias. Sen blev det god mat, firade mors dag och fika. Jag fick ett spel, trisslotter och ett kort som Lily hade gjort själv.

En fantastisk helg med mycket mys, kärlek och gott att äta. 















Kommentarer
Postat av: Mikaela Söderblom

Åh, vilken fin blogg du har

Svar: Åh tackar 😊
Anna Hansen

2023-05-29 @ 15:27:13
URL: http://bokigamikaela.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0