Reel life med Vivi och Carin

Igår kväll var jag ute med min bästa kompis Jenny. Vi såg på Reel life med Vivi och Carin och så mycket vi skrattade. Jag grät också vid ett tillfälle då Carin sjöng så vackert.

I alla fall först så hängde vi här hemma tillsammans och sen gjorde vi oss iordning och Lily fick vara med. Hon myste när jag gjorde mig iordning och fixade. Men det blev stressigt så vi fick springa till bussen.

Väl framme inne i centrum så gick vi till pressbyrån där jag laddade på mitt busskort och köpte en ny läppsyl då min vanliga hade fått ben, hittade den nu på morgonen. Sen gick vi till Pinchos som ligger granne med Scalateatern, jag hade bokat bord där. Vi får vårt bord och beställer maten sen. Så himla god mat och underbart sällskap. Blev god efterrätt också.

Sen var det dags för att se Vivi och Carin. Man fick träna skrattmusklerna om inte annat. Så himla roligt och underbart! Jag har ju följt dem sen 2019 och de är så fantastiska och jag älskar deras podd! Mycket var sånt man kan relatera till och de bjöd verkligen på sig själva. Men bäst var när danskan Merethe kom och klättrade ut i publiken. Då fick jag sånt skrattanfall så jag fick en hostattack. Fick ta min medicin då.

Så underbar show, härligt sällskap och en fantastisk stund där jag slapp tänka på någon annan än mig själv. Jag behövde den avkopplingen. 













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0