Lilys första mârten

Då har vi varit på Torsby mârten och det var Lilys första. Det har varit kallt under natten och det var kyligt när vi kom upp. Och det var skönt med sovmorgon.
Vi fixade med alla morgonsysslor och gjorde oss redo för att åka. Vi kom iväg och det tar ju sin lilla tid upp till Torsby så Lily hade underhållning i bilen. Väl framme så fick vi leta parkering men eftersom jag har bott i Torsby och jag hade kollat upp parkering här om dagen så hade jag bra koll. Ja de har gjort om massor sen jag bodde i Torsby men mycket var sig likt.

Haha Lily blev alldeles till sig när hon fick se alla marknadsstånd. Ögonen lyste av förtjusning och så sa hon Hit vill jag åka varje år! 😂 Vi hittade något allihopa och köpa. En del saker var väldigt oväntade faktiskt och det gladde Tobias. Det blev 2 karusellåk, Lily är inte jätteförtjust i karuseller. Men jag vill erbjuda henne att få välja. En riktig rolig sak var att Lily träffade på en skolkamrat. 

Fanns så mycket roligt att kolla på och Lily skulle kolla över allt. Det blev pizza, popcorn och massa annat gott för Lily. Hon älskar verkligen dinosauriebilen hon köpte.🥰 Nu är vi hemma och är trötta, snart natten för Lily.












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0