Månadens bok

 
26 år gammal har Tyra Sjöstedt redan förverkligat fler av sina drömmar än de flesta människor hinner med under en livstid. Hon driver en av Sveriges största bloggar, äger flera egna företag, har ett eget klädmärke och 15 anställda. Hon har en högre månadslön än majoriteten av de mediechefer som vill anställa henne och är en så stor maktfaktor bland unga tjejer att internationella varumärken bjuder över varandra bara för rätten att associeras med henne.
Från blogg till business är historien om hur den blyga hästtjejen från landsbygden utanför Norrköping blev rikskänd och skapade ett miljonimperium från sin laptop. Med samma skoningslösa driv och passionerade ärlighet som lockar 70 000 läsare till hennes blogg varje dag berättar Tyra om den långa vägen till framgång.
Det är en berättelse av och om en ung kvinna i en tuff företagsvärld, om förhandlingar med mäktiga män i kostym och vad som krävs för att gå sin egen väg även när alla säger åt dig att du inte kan. Om framgång, pengar och kändisskap. Men också om kärlek, osäkerhet och utbrändhet. Om döden som rycker bort dem man älskar allra mest. Och om att resa sig upp igen och kämpa vidare. Alltsammans berättat med en röst där hjärtat bankar av glädje, sorg, skratt och tårar mellan bladen.
Från blogg till business är en bok för alla tjejer som någonsin fått höra att de inte kan eller att de inte är bra nog. Det är en bok för alla föräldrar som vill förstå den värld deras döttrar växer upp i. Det är en bok för den som vill förstå något om det sanslösa bloggfenomen som svept över Sverige de senaste åren och för den som vill begripa sig på drivkrafterna bakom en helt ny generation unga kvinnliga entreprenörer. Men framför allt är det en bok för alla som drömmer om något. 

TYRA SJÖSTEDT är kläddesigner och entreprenör med hästar som stort fritidsintresse. Från blogg till business hennes första bok.
 
 
En bra bok med lite tips och ideér men jag hade förväntade mig mer av boken. Men jag ska köpa in den till hyllan i alla fall. :)




 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0