Månadens bok

 
Romantisk, befriande och fullkomligt beroendeframkallande.

När litteraturstudenten Anastasia Steele intervjuar den framgångsrike vd:n Christian Grey blir hon helt tagen - han är ursnygg, men skrämmande. Övertygad om att hon inte kommer att träffa Grey igen gör hon allt för att glömma honom, tills han en dag dyker upp på hennes jobb och bjuder ut henne.
Den naiva och oskuldsfulla Ana blir förskräckt när hon inser hur mycket hon vill ha Christian, och när han varnar henne för att komma honom nära blir hon bara mer intresserad.
Men Christian Grey är ingen vanlig man - stormrik, passionerad och kontrollerande, med mörka hemligheter som döljs bakom den perfekta ytan. Snart upptäcker Ana mer än hon någonsin kunnat ana om sina egna begär, och allt det Grey gömmer för omvärlden ...

E L James trilogi slog ner som en bomb när den publicerades. Efter bara sex veckor i bokhandeln hade 10 miljoner böcker sålts i USA och succén fortsätter utomlands där 37 länder har köpt rättigheterna. Dessutom ska böckerna filmatiseras. E L James utforskning av sexuellt maktspel är chick lit med feministiska förtecken.
 
 
Jag hade hört och läst mycket om boken, såg den i affären strax för jul. Var osäker på om jag skulle köpa den då. Men jag väntade och läste sen på nätet en massa positiva åsikter om boken. Till slut köpte jag den och jag säger bara WOW! Vilken bok! Visst, man måste komma ihåg att detta är en påhittad historia och inte ta så allvarligt men den passade mig perfekt då jag gillar den här typen av litteratur. Så ni som gillar att läsa sexig romantik så till er rekomenderar jag den här. :)

Kommentarer
Postat av: Sarah Moberg

hejsan! :D kolla in min vår-outfit jag valt ut från MQ. riktigt snygga plagg och accessoarer! :) det skulle betyda jättemycket för mig i fall du också skulle kunna rösta min outfit i deras pågående tävling. har även precis startat en ny veckans blogg om du skulle vara intresserad :)


DIREKTLÄNK: http://sarahmoberg.blogg.se/2013/february/mq-outfit.html

Svar: Okej. Ska kolla när jag kan. :)
Anna

2013-03-01 @ 09:32:37
URL: http://sarahmoberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0