Release all thoughts

Släpp alla tankar och njut, njut av stunden, njut av nuet, njut av din partner. Det är något som jag har börja tänka på den sista tiden. Vi stressar allt för ofta och när vi ska mysa med vår partner, göra toabesök eller något annat så kommer det alltid "måste skynda mig, hinner inte, duger jag, är jag snygg nog" osv. Det är många som har sagt de sista dagarna att de har svårt att njuta av stunden och knepet är att koppla bort alla tankar. Hur gör man det då? Jag har ju själv lite av det bekymmret och kommit fram till vad som funkar för mig.

 

* Jag fokuserar mina tankar på min kärlek.

 

* Fokusera på njutningen och stunden här och nu.

 

* Tillåter mig själv att njuta och bara vara i nuet. (Alla måsten kan jag fixa med senare. Detta är den viktigaste punkten av alla!)

 

Man måste tillåta sig själv och när man kan tända på sig själv, tänder man på sambon. Sen är det bara att tuta och köra. Om man tänker negativa tankar så blir det bara stopp över allt. Och det är då psykisk stopp och många tror att det är då något fel någon annanstans. Ex; Du ska ha sex med din kille, det gör lite ont men ni kör ändå. Ställ dig då frågan varför det gör ont för det första. (Under förutsättning att du inte är oskuld.) Andra frågan är, hur ska ni göra för att det inte ska göra ont.

 

Grejen är den att kvinnan har så mycket tankar hela tiden på vad hon ska göra. Hur är förspelet? Är det pang på rödbetan, lite mys innan? Lösningen kan vara väldigt enkel. Helkroppsmassage på varandra (både vanlig massage och sensuell funkar), hårbottenmassage, ett varmt bad/en dusch tillsammans, sexig fruktstund med exotiska frukter. Ja, det finns massor av idéer, det är bara ni själva som kan hitta en gemensam lösning som passar er.

 

Så prata med varandra och var inte rädda för att uttrycka er. För mig och min partner är det viktigt med kommunikation och ärlighet.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0