Att våga tro på sig själv

En tanke slog mig här om dagen, jag tror inte riktigt på mig själv. Jag tror inte jag kan fylla på spolarvätska i bilen själv, jag tycker att jag ser alldaglig ut fast än min sambo säger jag är vacker. Jag blir glad när han säger det men om jag kunde se det själv också. Men igår fyllde jag spolarvätska själv och för dig som läser kanske det inte är en stor sak, men för mig är det det. Samma sak med att stå i kassan på jobbet när vi säljer 6000, det stärker min självkänsla enormt. 

Jag måste börja tro på mig själv och våga ta för mig mer. Men hur? Det jag har kommit fram till är att personer runt omkring spelar stor roll. Tror de på en och låter en utvecklas så kanske jag kan börja tro på mig själv mer. Jag ser ju redan nu en stor förändring i samband med restaurangbyte och flytten. Vad är era tankar om detta? Dela gärna med er av era tankar. :) 




Kommentarer
Postat av: Anonym

håller absolut med så är det andra människor påverkar oss och de kan också låta oss göra saker ta för sig eller tvärtom stå i vägen

Svar: Ja, jag har varit med om båda sorterna.
Anna

2015-10-25 @ 08:51:21
Postat av: Anonym

men det är bra att du börjar våga tro på sig själv

Svar: Jag försöker i alla fall men det är inte lätt.
Anna

2015-10-25 @ 08:52:45
Postat av: Cecilia RockBabe Kärvegård

Bra jobbat, Anna! Du har tagit första steget mot en bättre självkänsla. Första steget är att vara medveten om att man behöver träna sin självkänsla och veta att man kan träna den. :)
Senaste inlägget på min blogg handlar just om självkänsla. :)

Önskar dig en suverän söndag!

You Rock!!!

Svar: Tackar 😊
Anna

2015-10-25 @ 14:53:29
URL: http://klokegard.se/blogg
Postat av: Jessica Högberg

helt klart viktigt med folk omkring, men säg högt till dej själv varje morgon (gärna i spegeln) att du är bra och fin! =)) Känns jättelarvigt i början men det hjälper!!!! <3

Svar: Ska prova det. 😊
Anna

2015-10-25 @ 21:21:01
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0