Har du inget vettigt att säga så var TYST!

Jag berättade för en person att jag hade försökt springa. Jag förväntar mig då i alla fall positiv respons men möts av att jag borde ha jobbat i stället. Jag förväntar mig inget beröm men jag kan tycka att man behöver inte antyda att jag är lat som inte var mer på mitt jobb. 

Jag var ledig från mitt jobb efter en lång arbetshelg. Jag hade bara en ledig dag för att sen jobba några dagar till. Jag skulle alltså ha jobbat i 8 dagar i sträck om jag hade jobbat på min lediga dag. 

När det går bra för någon, exempel som uppgradering på jobbet, man kanske har uppnått ett mål med vikt, eller gjort ett snyggt mål i fotboll eller vad det än kan vara så behöver man inte kommentera med något negativt. Säg grattis, bra jobbat eller något sådant istället för att komma med " vad då, du borde ju gjort ett bättre mål, du kunde ha gått ner mer i vikt" osv. Har du inget positivt eller konstruktiv kritik och komma med så säg inget alls. 

Att tala är silver och tiga är guld säger de. Fundera på detta, skriv era tankar och åsikter om ämnet. Måste man säga något alls om man bara har negativa kommentarer? 




Kommentarer
Postat av: Mathias

så sant så ge beröm i stället annars va tyst någon som kanske va avundsjuk som tycker du borde ha jobbat mer när du hade en ledig dag

Svar: Precis. 😊 Och de får tycka va de vill är jag ledig så är jag ledig! 😄
Anna

2016-06-07 @ 18:16:38
URL: http://nouw.com/aspergers
Postat av: Isabelle

Hejja Anna du är grym 👊😊

Svar: Tackar 😊 👊🏻
Anna

2016-06-07 @ 19:07:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0