Trött på att inte räcka till!

Åter igen får man höra att man inte räcker till och att mina prylar är inte bra nog. 

Allt för många gånger i mitt liv så har jag fått hört att det märket på TV:n kan du ju inte ha, den bilen borde du inte köpa, hur skulle det se ut om en annorlunda person stod i kassan, du kan inte jobba med handikappade för du är handikappad själv. 

Vem ger dem rätten att säga så? Har de verkligen rätt att kränka mig på detta sätt? Jag köper den TV:n jag tycker passar mig, jag köper den bilen som passar mig och min ekonomi, jag kan alltid lära mig både kassan och att jobba med handikappade. Jag är trött på att få höra att jag inte är bra nog! 

Det är inte jag som sätter upp hindret utan den som säger de här sakerna. Är du som säger de här sakerna så missnöjd med ditt eget liv så ta tag i det istället för att kränka och sänka andra. Ditt liv blir inte bättre av att du behandlar andra på detta sätt. 

Ta tag i ditt liv istället för att förstöra för andra! 




Kommentarer
Postat av: Mathias

så sant tyvärr idag så iom alla ideal mm vi lever tyvärr i ett samhälle där ignorans nonchalans fördomar okunskap nervärdering kränkning diskriminering där det blundas för ses emellan fingrarna dubbelmoral där den som är utanför pga något motarbetas bemöts med tvivel misstro tveksamhet döms ut som sämre värd sämre förmåga till ett bra liv mindre friheter rättigheter och mindre att säga till om

vi som har en diagnos ett hinder i vardagen som gör att vi har ett annorlunda speciellt liv som gör att vi hamnar lite utanför är också människor vi har också ett hjärta känslor vi vill också bli sedda förstådda respekterade accepterade för den vi är om du tycker att du ser en bil som är fin och bra så köp den ser du en tv som är fin ser bra ut så köp den bara ingen bestämmer över dig det du lägger pengar på

Anna :)

Svar: Precis. Bra tankar där. 😊
Anna

2016-06-09 @ 14:20:15
URL: http://nouw.com/aspergers
Postat av: lmmkbilder.blogg.se

Kränkningar är så onödigt och varför ska man lägga dig i vad man köper?
Det är du som ska hitta på den tv:n och Du son ska åka den bilen.
sedan om man ber om råd kan se ju tipsa 😊
kramar

Svar: Ja, men precis. Att man får råd och tips är väl en sak. Kramar 😊
Anna

2016-06-09 @ 22:05:01
URL: http://lmmkbilder.blogg.se/
Postat av: Ulf

Så trist att höra att folk inte kan bete sig och vet hur man behandlar andra människor. Vem är det som säger såna här kommentarer egentligen?

Svar: Ja, det är trist. Människor i vuxen ålder har sagt det vid flera tillfällen.
Anna

2016-06-10 @ 08:33:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0