Månadens bok

 
Amys man Hugh lämnar henne inte. Han tar bara en paus från deras äktenskap, deras barn och deras liv tillsammans. I sex månader tänker Hugh resa runt i sydöstra Asien och det finns ingenting Amy kan göra för att ändra på det. Javisst har Hugh en medelålderskris, men en paus betyder väl att det kommer en fortsättning? Mycket kan dock hända på sex månader. När Hugh kommer tillbaka, om han kommer tillbaka, kommer han då att vara samma person som Amy gifte sig med? Kommer hon att vara densamma? För om Hugh har tagit en paus från äktenskapet, då betyder det väl att Amy också har en paus?

På egen hand är inte en historia om att bli kär, utan om att fortsätta vara kär. Det är Marian Keyes när hon är som roligast, smartast och bäst.
 
 
Boken fångade mig verkligen och när jag läste slutet så kunde jag inte lägga bort den alls! Fick tvinga mig själv att sluta läsa. Marian har blivit en av mina favoritförfattare och har läst flertal av hennes böcker. Jag kan verkligen känna med Amy och upplevde det hon kände, jag skrattade, jag grät, jag blev arg. Mina egna erfarenheter är att paus är lika med slut och jag står fast vid det. I alla fall en bok som jag rekomenderar varmt. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0